Despre Noi

Circular Consulting a luat naștere din grija pentru mediu.

Am luat atitudine pentru a îndruma pe alții atunci când legislația ne-a fost alături, competențele ne certifică și experența își spune cuvântul.

Îndrumăm clienții noștri să poată adopta cu ușurință un model de afacere durabil bazat pe o ecomonie circulară, acționând responsabil.


Scop

Scopul Circular Consulting este acela de a mobiliza agenții economici să se alinieze legsislației și obiectivelor UE privind pachetul economiei circulare, printr-o gândire circulară orientată spre o gândire dinamică în mod holistic.


Misiune

Misiunea Circular Consulting este aceea de a conștientiza agenții economici de valoarea gestiuni corecte a deșeurilor în parametrii unei economi circulare, bazate pe mai puține resurse virgine, cu un consum de energie redus, fără a limita extinderea ciclului de viață al unui produs prin depozitare sau eliminare finală a deșeului.


Viziune

Viziunea Circular Consulting este aceea de a deveni una din cele mai bune societăți care funcționează și îndrumă pe alții să adopte principiile economiei circulare, în acord cu Planul de acțiune al UE privind economia circulară.